Asiakaskokemukset

”Koulutus oli ihan huikean hyvä! Ja pedagogina täytyy todeta, että koulutuksessa oli siitäkin näkökulmasta tosi monipuolisesti mietitty: keskustelua, avoimia kysymyksiä, paritehtäviä ja ennenkaikkea sitä oikeaa treeniä!”
– Pienten lasten ensiapukurssi
”Niinalle!
Olet selkeäsanainen ja hyvin innostava kouluttaja! Onnistuit purkamaan ”paineet” pois ennen käytännön harjoittelua. Roolit (tilanneharjoitukset) auttoivat muodostamaan sellaisen muistijäljen, joka ei lukemalla tai edes kuuntelemalla synny. Hyvä koulutus, kiitos!”
– EA1-kurssi
”Mahtava EA-koulutus! Jäi varmasti kaikille asiat paremmin mieleen, sillä opetusmenetelmät olivat osallistavia ja mukaansatempaavia. Kiitos!”
– Hätäensiapukurssi 8h
”Loistava koulutus , paras EA missä olen tähän mennessä käynyt! Kurssi oli mielenkiintoinen, vaihteleva ja osallistava. Hyödyllinen kurssi, kiitos!”
– EA1-kurssi
”Todella hyvä ja mielenkiintoinen koulutus! Vireystila pysyi hyvänä ja toiminnalliset menetelmät auttoivat hahmottamaan ja muistamaan. Erinomainen kouluttaja! Kiitos!”
– EA1-kurssi
”Hyvä ja selkeä kokonaisuus! Toisen päivän tilanneharjoitukset olivat todella havainnollistavia ja opettavaisia. Olet todella hyvä, selkeä ja inspiroiva kouluttaja!”
– EA1-kurssi